Eskişehir Beton Direk Tel Örgü Uygulamaları Çözümler Tel Örgü


Eskişehir Beton Direk

Daha sağlam ve daha dayanıklı olması nedeniyle tercih edilen beton direk, tel örgü sistemlerinde en çok kullanılan yöntemdir. Her mekan için kullanılan beton direk seçiminde düz beton direk ve tel örgü kararı alındıysa direk boyu 2 metre, tel örgü boyu ise 1.5 metre olmalıdır. 2.5 metreyi geçen seçimlerde tel çitin boyu da 2 metre olmalıdır. Beton direklere tel örgü yapılacaksa, uzunluğa karar verilerek başlanmalı.

 

Eskişehir Beton Direk Tel Örgü

Özellikle arsalarda Eskişehir dikenli tel uygulaması yapılacaksa ilk olarak beton direğin tipine ve uzunluğuna karar vermek gerekir. 2 metre uzunluktaki nano beton direkleri 2 sıra çaprak, 10 sıra düz dikenli tel çekilmesi gerekir. 1.5 metre uzunluktaki nano beton direklere ise 8 sıra düz 2 sıra çaprak dikenli tel. 1.5 metre uzunluktaki düz beton direklere de 2 sıra çaprak, 6 sıra düz dikenli tel çekilmesi gerekmektedir.

 

Sağlam Ve Uzun Ömürlü Eskişehir Beton Direk

Beton direk uygulaması ile Eskişehir jiletli tel uygulaması da gerçekleştirilebilir. Sıklıkla boş araziler, havalimanları ve binaların güvenliklerini sağlamak için tercih edilen kapatma yöntemi olan beton direk ve tel örgü sistemleri, boru direkli tel çitlere göre daha fazla maliyetlidir. Ancak boru direkli tel çitlere göre de çok daha sağlam ve çok daha uzun ömürlüdür. Beton direk uygulama şekli 3 metre ara ile toprak zemine 40x40 cm ebadında 50 cm derinlikte çukurlar açılarak başlanır. Çukurlara beton direkler dikilir. Dikilen direklere orta kısımlarında 45 metrede bir ve her köşede olmak şartı ile çift taraflı durdurucu payanda montajı yapılır.

 

Kaliteli Malzeme ve En Uygun Eskişehir Beton Direk Fiyatları

Direğin düz kısmına örgü teli çekilir. Örgü teline alttan, ortadan ve üstten üç sıra gergi teli çekilir. Kavisli kısımlara üç sıra dikenli tel çekilir ve ardından en son aşamada örgü teli, gergi teli ve dikenli tel, bağ telinin yardımı ile beton çit direklerine bağlanır. Eskişehir beton direk fiyatları, kullanılacak malzeme, kalite ve alanındaki uzman personeli tecrübesine göre farklılık göstermektedir.

WhatsApp Destek Hattı